Lliuraments

A continuació t'expliquem més opcions disponibles de lliurament:

On Reparteix CanNolasc

Amb transport propi: Barcelona, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Maresme.

Quan puc escollir el dia per rebre la comanda?
  • Els horaris que t'apareixeran al final de la comanda seran els disponibles per la seva població / Zona, Triï el que millor s'adapti a les seves necessitats.
  • Important: Les 12h del Migdia es l'hora que tenim per tancar les comandes que fem el mateix dia per servir el dia següent. Asseguri's de poder fer-la abans per així rebre-la el dia següent, si s'escau a la seva zona.
  • També pot comprar amb previsió de dies i deixar 'programada' la comanda per ser lliurada una setmana després de fer-la pels 15 dies següents.
  • Un cop feta la comanda, rebrà una còpia de l'encàrrec (molt important si no rep còpia es que no ha tancat la comanda) que ha fet a www.cannolasc.cat, indicant el dia i horari de lliurament, les seves dades, la comanda que ha realitzat i el mètode de pagament escollit.

Si necessita més informació al respecte, estem a la seva disposició a través del Telèfon 688 717 060 o per correu: clients@cannolasc.cat

Despeses de lliurament

El nostre servei de lliurament s'ha adapta a les característiques d'un servei a l'alçada del nostre client final, enguany la nostra política es aplica un càrrec de despeses.