Benvingut a la botiga CanNolasc!

Lliuraments

A continuació t'expliquem més opcions disponibles de lliurament:

On Reparteix CanNolasc

Amb transport propi: Barcelona, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Maresme.

Quan puc escollir el dia per rebre la comanda?
  • Els horaris que t'apareixeran al final de la comanda seran els disponibles per la seva població / Zona, Triï el que millor s'adapti a les seves necessitats.
  • Important: Les 12h del Migdia es l'hora que tenim per tancar les comandes que fem el mateix dia per servir el dia següent. Asseguri's de poder fer-la abans per així rebre-la el dia següent, si s'escau a la seva zona.
  • També pot comprar amb previsió de dies i deixar 'programada' la comanda per ser lliurada una setmana després de fer-la pels 15 dies següents.
  • Un cop feta la comanda, rebrà una còpia de l'encàrrec (molt important si no rep còpia es que no ha tancat la comanda) que ha fet a www.cannolasc.cat, indicant el dia i horari de lliurament, les seves dades, la comanda que ha realitzat i el mètode de pagament escollit.

Si necessita més informació al respecte, estem a la seva disposició a través del Telèfon 688 717 060 o per correu: clients@cannolasc.cat

Despeses de lliurament

El nostre servei de lliurament s'ha adapta a les característiques d'un servei a l'alçada del nostre client final, enguany la nostra política es aplica un càrrec de despeses.

  • Entre 14 € i 20 € : 3 € de despeses de lliurament
  • Entre 20 € i 40 € : 1 € de despeses de lliurament
  • + 40 € : 0 € de despeses de lliurament

Les despeses de lliurament ens ajuden a oferir un bon servei de lliurament, on la teva exigència sempre serà màxima.

Zones de lliurament

En les següents comarques i poblacions, disposem de transport propi per fer els lliuraments:

Cada població disposa com a mínim d'una franja Horària de lliurament a la setmana.

BARCELONÈS

Tota la Ciutat de Barcelona, en diferents horaris per dia i L'Hospitalet de Llobregat

BAIX LLOBREGAT

Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Fontpineda Urb. (Pallejà), Gava, Gavámar, La Palma de Cervelló, Les Botigues de Sitges, Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Viçens dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana, Viladecans.

VALLÉS OCCIDENTAL

Barbera del vallés, Bellaterra, Cerdanyola, Les Fonts, La Floresta Mirasol, Montcada, Polinyà, Ripollet, Rubi, Sabadell, Sant Cugat del Vallés, Terrassa, Valldoreix, Vallvidrera.

MARESME

Alella, Argentona, Badalona, Cabrera, Masnou, Mataró, Montgat, Premia, Sant Adria, Teia, Tiana, Vilassar, Santa Coloma.